İkinci fakülte resmi gazetede yayınlandı

İkinci fakülte resmi gazetede yayınlandı

İkinci fakülte kurulması ile ilgili Bakanlar Kurulu kararının Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girmesi sevinçle karşılandı

Selçuk Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösterecek Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi’nin kurulması ile ilgili Bakanlar Kurulu kararı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül imzasıyla Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı.

Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, işletme fakültesinin kurulma kararının Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir bölgesi olarak çifte sevinç yaşadıklarını bildirdi. Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm İşletmecilik Fakültesi’nin kurulmasının ardından Beyşehir’de ikinci bir fakültenin daha faaliyet göstereceğini belirten Taşcı, “Bu fakültenin açılışının da Bakanlar Kurulu kararıyla resmiyet kazanması bizleri son derece memnun etmiştir. Bu kararla birlikte Beyşehir Türkiye’nin önemli eğitim merkezlerinden birisi haline gelmiştir” dedi.

Taşcı, “Biz ilçemizin gelişip kalkınabilmesi adına önümüze iki hedef koymuştuk. Bu hedeflerimizden birisi de eğitim konusuydu. Beyşehir’e fakülte kurulması en büyük hayallerimizden birisiydi. Bugün ikinci fakültenin de kurulmuş olmasının büyük onur ve gururunu yaşıyoruz. Beyşehir’imize hayırlı olsun. Bu konuda emeği geçen ve onay veren tüm yetkililerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.