Bilgisayar eğitimde ÖZ-BİM farkı

Bilgisayar eğitimde ÖZ-BİM farkı

İşkur işbirliğiyle, bilgisayar işletmenliği, bilgisayarlı muhasebe ve grafik tasarım konusunda yürütülen kurslar başarı ile tamamlandı.

ÖZ-BİM Bilgisayar Kursu Kurucu Müdürü Ahmet Öztürk, “Kursiyerlerimiz aldıkları eğitimden oldukça memnun kalmışlardır. Kursumuza ve İşkur İl Müdürlüğüne, kursiyerlerimiz imzaladıkları dilekçeyle memnuniyetlerini ve teşekkürlerini bildirmişlerdir. ÖZ-BİM olarak her zaman öğrencilerimize desteğimizin devam edeceğini beliretmek isterim” dedi.

 

ÖZ-BİM’de Eta Sql, Netsis, Logo vb. programların son sürümlerini içeren bilgisayarlı muhasebe, grafik tasarım, yönetici sekreterliği, dış ticaret, bilgisayarlı teknik tasarım, cad/cam, İngilizce vb. kurslar veriliyor. Bu eğitimler tamamen iş piyasası ihtiyaçlarına göre, piyasada fiilen ilgili konularda profesyonel olarak çalışan uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Eğitim alan insanların işinde daha verimli olmasını sağlamanın yanında, işsiz olan kursiyerlerin de  iş bulması ve iş piyasasına nitelikli elemanlar kazandırılması hedefleniyor. Ferit Hepokur-Memleket