"Ben mal mıyım?" isyanı

"Ben mal mıyım?" isyanı

Avusturya dönüşü Konyaspor’a satıldığı tebliğ edilen Fahri Tatan konuştu.

 

BEŞİKTAŞ VERDİ, FAHRİ İSYAN ETTİ!

 

Beşiktaş Fahri Tatan’ı 1,6 milyon YTL’ye Konyaspor’a verdiğini borsaya bile bildirdi fakat yıldız futbolcu kulübünün kendi fikrini almadan Konyaspor ile transfer görüşmeleri yapmasına tepki gösterdi. Fahri, “Ortada hiç de hoş olmayan bir durum var. Oynayacak kişi benim ve canım nerede isterse orada oynarım” dedi.

 

Beşiktaş’ın Avusturya kampı dönüşü Münih-İstanbul uçağında Fahri gerginliği yaşandı. Menajer Sinan Engin, uçak kalktıktan sonra Fahri’ye “Seni Konya’ya sattık” tebligatını yaptı. Bir an şok geçiren Fahri’nin “Bu nasıl iş Sinan abi. Mal mı satıyorsunuz, nereden çıktı bu böyle” diye tepki gösterdiği ve Engin’in ise “İyi fiyat vermişler, başkan da satmış” dediği iddia edildi. Bu yanıta iyice sinirlenen Fahri’nin “Böyle transfer mi olur. Konya benimle konuştu mu, siz bana sordunuz mu? Bu, şimdi mi söylenir;? Biz mal mıyız ki, sormadan bu işler yapılıyor. İnsan, adam yerine koyar ve arar konuşur. ‘Gelir misin’ der, ‘kaç para istiyorsun’ der. Şimdi milyon dolar verseler gitmem. Satabiliyorlarsa satsınlar, alabiliyorlarsa alsınlar” diyerek tepkisini gösterdiği kaydedildi.

 

OLAYLAR BENİM DIŞIMDA GELİŞİYOR

 

Havaalanında gazetecilere açıklama yapan Fahri, “Tamamıyla benim dışında gelişen olay. Şu an da çok net bir bilgi sahibi değilim. Kime sorduysam da çok net bir bilgi alamadım. Ama ortada hiç de hoş olmayan bir durum var. Çok bilgiye sahip olmadan konuşmak ta yersiz. Uçaktan indiğin de ‘Fahri Konya ile iki yıllık anlaşma sağladı’ mesajı gelirse, ortada gerçekten düşünülecek çok şey var demektir. Benim hangi kulüpte oynayıp oynamayacağım kesin değil ama ben istemediğim bir yerde kesinlikle oynamam. Biraz da orada oynayacak kişinin, alıp satılan kişinin tabi ki bu eşya değil bir insan görüşlerine danışılması lazım. Sonuçta futbol oynayacak kişi benim. Benim canım nerede isterse orada oynarım. Geçen iki haftalık kamp boyunca da göstermiş olduğum performansı burada bulunan bir çok kişi seyretti. Ben yine her zaman ki gibi elimden geldiğince çalışıyorum. Şu an da söyleyecek bir şey yok.

 

HERKES KENDİNİ BENİM YERİME KOYSUN

 

Herkes kendini 5 dakikalığına Fahri Tatan yerine koysun. Bu olayı öğrenene kadar benim kafam da sadece Beşiktaş’a hizmet etmek vardı. Çünkü şu anda Beşiktaş’ın futbolcusuyum. Kamp sürecini de iyi geçirdim. İleride de forma şansı bulacağımı düşünüyordum. Ama dediğim gibi şuan nasıl bir düşüncede olabilirim ki herkes kendini benim yerime koysun gerçekten üzücü.”

Tatan, “Gönderilmeyi hak ediyor musun? şeklindeki soruya, “Gönderilme derken bilmiyorum. Sonuçta herkes buna karar verebilir. Şu anda zaten ortada çok net bir bilgi yok ne söylesem yanlış konuşmuş olurum. O yüzden bugün yarın belli olur” diye cevap verdi.

Memleket