Veteranlar Turnuvası sona erdi

Veteranlar Turnuvası sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu HERKESiçinFUTBOL Konya Hif İl Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası yapılan final programı ile sona erdi.

Türkiye Futbol Federasyonu HERKESiçinFUTBOL Konya Hif İl Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası yapılan final programı ile sona erdi.  Bu 3.sü yapılan ve Başkent Hastanesi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuva 16 takımın katılımı ile Selçuklu Belediyesi sentetik sahada oynandı. Turnuvada toplam oynanan 33 maç sonunda 173 gol atılırken, sadece 5 kırmızı kart gösterildi.

Veteranlar Futbol Turnuvası, 3.lük maçında Başkent Hastanesi’nin 4-1 yenen Zaferspor 3.olurken, final maçında ise Tavsanspor’u 6-2 yenen Hakimiyetspor şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyon Hakimiyetspor’a kupasını Konya ASKF Genel Başkanı Remzi Ay, ikinci Tavsanspor’a kupasını Selçuklu Belediyespor Başkanı Selçuk Aksoy, üçüncü Zaferspor’a kupasını Konyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş, dördüncü Başkent Hastanesi’ne kupasını Konya ASKF Genel Başkan Yardımcısı Nihat Çelikkollu verdi.