Nevşin Mengü, kardeşinin "kaçırıldım" yalanını nasıl açıkladı?

Nevşin Mengü, kardeşinin "kaçırıldım" yalanını nasıl açıkladı?

Nevşin Mengü: Emniyet gerekeni elbette yapacaktır, yapmalıdır

Gazeteci Nevşin Mengü'nün kardeşi olan avukat Burak Mengü, geçtiğimiz günlerde polis tarafından gözaltına alındığını iddia etmişti.

Mengü, “Beni araçta dövüp Ümraniye Dudullu'da boş bir araziye bıraktılar”iddiasında bulunmuştu. Ancak bu açıklamanın gerçeklik payı taşımadığı ortaya çıktı.

POLİS YALANINI ORTAYA ÇIKARDI!

Cihangir’den kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından kaçırıldığını söyleyerek önce tweet atan daha sonra şikayetçi olan gazeteci Nevşin Mengü'nün kardeşi avukat Burak Mengü'ye suç uydurmaktan işlem yapıldı.

Asayiş Şube Gasp Büro tarafından yapılan incelemeye göre, Burak Mengü'nün kaçırıldığını söylediği gün bir müvekkili ile buluştuğu, Ümraniye'ye gittiği ardından da saat 19.00 sıralarında aynı kişi tarafından Levent'te bırakıldığı tespit edildi.

NEVŞİN MENGÜ'DEN İLK AÇIKLAMA

Kardeşinin yalan beyanının ortaya çıkmasından sonra sessizliğini bozan Nevşin Mengü ise güvenlik güçlerini göreve çağırdı.

Mengü sosyal medyada paylaştığı mesajında, "Yazımda kardeşim Burak Mengü'nün bana anlattıklarını kaleme aldım. Takdir edersiniz ki bir kardeş olarak kaygı duydum ve kaygımı da dile getirdim. Söylediklerinde doğru olmayan noktalar var ise emniyet gerekeni elbette yapacaktır, yapmalıdır"ifadelerini kullandı.

ferfrfr

  •  Yorumlar
  •