Nevşehir'den kısa kısa

Nevşehir'den kısa kısa

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde, Şehit Jandarma Astsubay Üst Çavuş Selçuk Karabakla’nın adı Derinkuyu Ortaokuluna verildi. Eğitim öğretime devam...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde, Şehit Jandarma Astsubay Üst Çavuş Selçuk Karabakla’nın adı Derinkuyu Ortaokuluna verildi.

Eğitim öğretime devam eden okul isimlerinin Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlara ait açma kapatma ve ad verme yönetmeliği kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyonunun kararıyla Derinkuyu Ortaokulunun adı Derinkuyu Şehit Selçuk Karabakla Ortaokulu olarak değiştirildi.

Jandarma Astsubay Üst Çavuş Selçuk Karabakla Mardin’in Nusaybin ilçesinde yürütülen operasyon kapsamında teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi’nde şehit olmuştu.

- Avanos halkı Kızılırmak manzarasında iftar açtı

Avanos Belediyesi, geleneksel olarak verdiği Kadir Gecesi iftar yemeğinde, yüzlerce vatandaşı Kızılırmak kenarında kurulan iftar sofrasında ağırladı.

Yemeğe katılan Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce masaları gezerek vatandaşlarla selamlaştı.

Başkan İnce, "Aynı sofrada, ekmeğin ve suyun paylaşıldığı geleneksel Kadir Gecesi iftarında, vatandaşlarımızla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bugün burada olduğu gibi, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi, kültürel, dini ve milli değerlerimizin başında olan Ramazan Bayramında da aynı birlik, beraberlik ve huzur ortamında kutlamayı dilerim" dedi.

İftar programına, mahalle muhtarları, daire müdürleri, belediye çalışanları ve Avanos halkı katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :