Nevşehir'den kısa kısa

Nevşehir'den kısa kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayının girmesiyle sayıları artış gösteren dilencilere yönelik uygulama yaptı....

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayının girmesiyle sayıları artış gösteren dilencilere yönelik uygulama yaptı.

Ekipler, Cuma namazı çıkışında cami önleri başta olmak üzere vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktalarda, dini duygularını istismar ederek dilencilik yapan çok sayıda kadın ve çocuğu topladı.

Şehir dışından geldikleri tespit edilen dilenciler hakkında kabahatler kanununa aykırı davranış nedeniyle yasal işlem uygulanarak şehir dışına çıkartıldı.

- OSB ve KÖYDES toplantıları yapıldı

Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik binasındaki toplantıya Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, OSB Müdürü Mehmet Çiçek ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli katıldı.

Toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek değerlendirmeler yapıldı.

Vali Aktaş daha sonra ise Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) Uygulamaları Tahsisat Komisyonu Toplantısına başkanlık yaptı.

Toplantıda, 2017 yılı KÖYDES kapsamında yapılacak projeler görüşülürken, katılımcıların talep ve önerileri alındı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :