Nevşehir'den kısa kısa

Nevşehir'den kısa kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir işyerinde hırsızlık yapan şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Sümer Mahallesi'nde bir...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir işyerinde hırsızlık yapan şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sümer Mahallesi'nde bir oto galeride hırsızlık yapan 31 yaşındaki F.A, iş yerinin güvenlik kamerasını inceleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından kimliği tespit edilerek yakalandı.

"İş yerinden hırsızlık ve mala zarar verme" suçlamasıyla gözaltına alınan F.A, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.


- Uyuşturucu madde ticareti yapan kişi yakalandı

Nevşehir'de polis tarafından uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıs gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, R.T. adlı kişinin ev ve iş yerinde arama yaptı.

Yapılan aramada, satışa hazır vaziyette 8,73 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

"Uyuşturucu madde ticareti" yapmak suçundan gözaltına alınan R.T. adliyeye sevk edildi.

- Kaymakamlar, NEÜ Rektörü Bağlı'yı ziyaret etti

Nevşehir'in Gülşehir, Kozaklı, Avanos ve Hacıbektaş kaymakamları, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'yı ziyaret etti.

Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak, Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok ve Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından NEÜ Rektörü olarak atanan Bağlı'ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :