Nesine.com Eskişehir Basket galibiyet serisi peşinde

Nesine.com Eskişehir Basket galibiyet serisi peşinde

- Takımın başantrenörü Greenberg: "Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile cumartesi günü oynayacağımız maçta kazanmak için mücadele edeceğiz"


ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.com Eskişehir Basket'in başantrenörü Brad Greenberg, 8 Ekim Cumartesi günü Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda yapacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Greenberg, Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Eskişehir'de oynadıkları Finalspor maçında aldıklarını galibiyetten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Takımının ilk maçtaki performansının yeterli olmadığını aktaran Greenberg, şöyle konuştu:

"Her hafta daha iyi olup yolumuza devam edeceğiz. Oyuncumuz Josh Duncan, uzun süredir oynamıyor. Cemal Nalga da bu sezon ilk kez oynadı. Her şeyden önce takım olarak hazır hale gelemedik. İstediğimiz seviyeye gelmemiz zaman alacak. Ritmimizi bulduğumuzda daha iyi olacağız. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile 8 Ekim'de deplasmanda karşılaşacağız. Rakibimiz çok iyi bir takım. Tecrübeliler, kuvvetliler ve yapılı oyuncuları var. Çok zor bir maç olacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile cumartesi günü oynayacağımız maçta kazanmak için mücadele edeceğiz. Hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Takımıma güveniyorum. Umarım galibiyet serimizi sürdürürüz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :