Nereden nereye... Volkan Şen kulüp bulamadı!

Nereden nereye... Volkan Şen kulüp bulamadı!

Volkan Şen yeni sezonda takım bulamadı. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’dan ayrılarak Konyaspor’da yarım sezon forma giyen Volkan Şen, 2018-2019 Futbol Sezonu’nda hiçbir takıma transfer olamadı.

 

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Bursaspor’da yıldızı parlayan ve şampiyonluk sevinci yaşayan Volkan Şen, 2015 yazında Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer oldu. 31 yalındaki deneyimli isim geçtiğimiz sezon başında Trabzonspor'a gitmiş, devre arasında ise Konyaspor'a transfer olmuştu.

SAMET AYBABA İSTEMEDİ

Volkan Şen’in transferin son günü hiç peşinatsız maç başıyla Bursaspor’a gelmek için haber gönderdiği, Samet Aybaba’nın Volkan Şen’i istemediği iddia edildi. İlk devreyi boşta geçirecek Volkan Şen’in yeni bir takım bulup bulmayacağı transfer döneminde belli olacak.

DİSİPLİNSİZLİĞİ YETENEKLERİNİN ÖNÜNE GEÇTİ

Volkan Şen, yeteneğine rağmen disiplinsizlikleriyle hep gündem oldu. Gittiği takımlarda sorunlar yaşayan Volkan Şen, yeşil sahalarda en çok protesto edilen isimlerin başında geldi. Volkan Şen’in bu davranışları yeteneklerinin önüne geçince hızla gözden düştü. Kariyerinde 369 maça çıkan Volkan Şen, bu maçlarda 55 kez gol sevinci yaşadı.  26 kez de Milli Takım formasını giyen deneyimli isim milli formayla da 2 gol kaydetti.

Etiketler :