Nedim Şener: Rahmi Turan kullanıldı! Kılıçdaroğlu'nun tezgahı!

Nedim Şener: Rahmi Turan kullanıldı! Kılıçdaroğlu'nun tezgahı!

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın köşesinde yazdığı "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li kim?" tartışması sürerken gazeteci Nedim Şener, olayın yalan ve tezgah olduğunu belirterek, "Buna doğru diyorsa Kılıçdaroğlu da bu işin içindedir" dedi.

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın köşesinde yazdığı "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li kim?" tartışması sürerken gazeteci Nedim Şener, bu haberin başka isimlere servis edildiğini söyledi. Olayın yalan ve tezgah olduğunu ifade eden Şener, hedef Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkacak adayı " Sarayın adamı" diyerek yaftalamak olduğunu kaydetti.

RAHMİ TURAN KOMPLOYA ALET OLDU

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın ortaya attığı iddia siyaset kulislerini dalgalandırdı. Kamuoyu Beştepe'de Erdoğan ile görüşen CHP'li ismi merak etti. Cumhurbaşkanlığı net bir dille yalanlarken, Rahmi Turan haberin kaynağını açıklamayacağına dair söz verdi. CNN TÜRK'te Gözde Atasoy'a konuşan Posta Gazetesi yazarı Nedim Şener, olaya bambaşka bir gözle baktı. Şener'e göre Rahmi Turan, bilerek ya da bilmeyerek operasyona alet oldu.

KILIÇDAROĞLU İŞİN İÇİNDE

"Aklında isim var" diyen Kılıçdaroğlu'na o ismi açıklaması çağrısında bulunan Şener, konuşmasına şöyle devam etti: "Rahmi Turan'a operasyon yazısı yazdıranlar bu işin bir parçasıdır. Amaç Kılıçdaroğlu'nun kurultayda karşısına çıkacak aday her kim olursa olsun şu ana kadar Muharrem İnce görünüyor. Onu 'Saray'ın adamı' diye yaftalamak için yapılmış bir tezgah. Başka hiçbir şey değil. Buna doğru diyorsa Kılıçdaroğlu da bu işin içindedir."

SÖZCÜ VE RAHMİ TURAN'A ÇAĞRI

Sözcü gazetesinin ve Rahmi Turan'ın itibarını kurtaracak tek şeyin kaynağın deşifre edilmesi olduğunu söyleyen Şener, çarpıcı bir açıklama yaptı: "O gazete ve o çevrede bu olay daha başka deneyimli gazetecilere de sızdırıldı. Ben bunu araştırdığım zaman karşıma çıktı bu. Rahmi Turan'dan önce başka gazetecilere de üfürüldü bu yalan. Ama onlar deneyimli isimler. Biraz araştırdıktan sonra bunun doğru olmadığını görüp, yayınlamadılar"

 

CNN TÜRK'te Gözde Atasoy'a konuşan Posta Gazetesi yazarı Nedim Şener, çarpıcı açıklamalar yaptı

Etiketler :