Necmettin Erbakan'ın vefatının 7.yılı

Necmettin Erbakan'ın vefatının 7.yılı

İSTANBUL (AA) - Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 7. yılı dolayısıyla Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları'nca fotoğraf sergisi açıldı.Bakırköy...

İSTANBUL (AA) - Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 7. yılı dolayısıyla Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları'nca fotoğraf sergisi açıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'ndaki serginin açılışında konuşan Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, Necmettin Erbakan'ın kadın kollarına ayrı önem verdiğini belirterek, Müslümanların siyasette şuurlu olarak vazife almasının sorumluluğunu Necmettin Erbakan'ın gösterdiğini söyledi.

Necmettin Erbakan'ın bu topraklarda yetişmiş çok büyük bir insan olduğunu kaydeden Asiltürk, "Burada bulunan fotoğrafların her biri Türkiye tarihinin önemli süreçlerini gösteriyor. Tarihsel olaylara sadece resim olarak bakmamak lazım bunun geri planında yaşanılan olaylara da bakmamız gerekiyor. İçinde bulunduğumuz Türkiye'nin yaşadığı tüm sıkıntılar geçmişten dersler çıkarılarak giderilir." dedi.

Asiltürk, sergi açılışına katılanlara teşekkür etti.

Sergiye katılanlara helva ikram edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :