NBA oyuncuları, çocuklar için yemek çantası hazırladı

NBA oyuncuları, çocuklar için yemek çantası hazırladı

NBA takımlarından Washington Wizards'ın oyuncuları, ihtiyaç sahibi öğrenciler için

WASHINGTON (AA) - Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Washington Wizards'ın oyuncuları, ihtiyaç sahibi öğrenciler için yemek çantaları hazırladı.

Washington Wizards oyuncuları, ABD ordusu mensuplarıyla birlikte, başkent Washington’da, ihtiyaç sahiplerine yiyecek sağlayan Capital Area Food Bank adlı kuruluşun "Haftasonu Yemek Çantaları" programı kapsamında, binden fazla fakir öğrenciye, hafta sonu evlerine götürebilmeleri için yemek çantaları hazırlanması etkinliğine katıldı. 

Washington Wizards takımının Antrenörü Randy Wittman ile oyuncular Dejuan Blair, Bradley Beal, Marcin Gortat, Kris Humphries, Glen Rice, Garrett Temple ve Martell Webster ile Wizard takımının ponpon kızları ve maskotlarının yer aldığı etkinlik, NBA oyuncuları ile çocuklar arasında renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerle birlikte yemek paketleyen oyuncular, hayranlarıyla fotoğraflar çektirmeyi de ihmal etmedi.

NBA oyuncularından Temple, açlık sorununun sadece başkent değil, ülke genelinde önemli bir sorun olduğunu belirterek, bu konuya katkı sağlamaktan memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı