Nazlıaka, hakkındaki iddialara yanıt verdi

Nazlıaka, hakkındaki iddialara yanıt verdi

Bağımsız Ankara Milletvekili Nazlıaka: "Gökçek, yıllardır beni ve oturduğum site sakinlerini itibarsızlaştırmaya çalışarak, kaçak su kullandığımız iddiasında bulunuyordu. Bugün bu dava sonuçlandı, kaçak su kullanmadığımız mahkeme kararı ile tescil edildi"

ANKARA (AA) - Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yıllardır kendini ve oturduğu site sakinlerini itibarsızlaştırmaya çalıştığını ve kaçak su kullandığı iddiasında bulunduğunu belirterek, "Bugün bu dava sonuçlandı, kaçak su kullanmadığımız mahkeme kararı ile tescil edildi." dedi.

Nazlıaka, söz konusu iddialara ilişkin, AA muhabirine açıklamada bulundu.

Kaçak su kullandığına dair iddiaları "iftira" olarak nitelendiren Nazlıaka, 2014'te Ankara'nın suyunun kirli olduğunu dile getirdiğini hatırlattı.

Nazlıaka, o dönemde "suçu değil suçu dile getireni konuşturmaya çalışan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, kendisi hakkında da bir karalama kampanyası yürüttüğünü" savundu.

Aylin Nazlıaka, şunları kaydetti:

"Gökçek, yıllardır beni ve oturduğum site sakinlerini itibarsızlaştırmaya çalışarak, kaçak su kullandığımız iddiasında bulunuyordu. Bugün bu dava sonuçlandı, kaçak su kullanmadığımız mahkeme kararı ile tescil edildi. Buradan bir kez daha algı operasyonu ile siyaseti şekillendirmeye çalışanlara sesleniyorum; gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Ben bundan sonra da Ankaralıların hakkını korumak adına, yaşanan tüm sorunları dile getirmeye devam edeceğim. Sindirme, susturma politikalarına asla geçit veremeyeceğim."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :