Nazlı Çelik ile Serdar Bilgili evlilik yolunda...

Nazlı Çelik ile Serdar Bilgili evlilik yolunda...

İşadamı Serdar Bilgili ile spiker Nazlı Çelik'ten sürpriz bir haber geldi. İddiaya göre İki aydır birlikte olan sevgililer, yakında evlenmeye hazırlanıyor.

Ünlü spiker Nazlı Çelik ve ünlü iş adamı Serdar Bilgili'nin evlenecekleri iddia edildi. Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre daha önce başından iki evlilik geçen Serdar Bilgili'nin evlilik fobisi olduğu konuşuluyordu. Hatta kendisini 50 yaşında ikinci kez baba yapan Fransız model sevgilisi Amelie Latournald bile Serdar Bey'i nikah masasına oturtmayı başaramamıştı. İki aydır birlikte olan çift geçtiğimiz günlerde evlilik kararı aldı. Günaydın’dan Bülent Cankurt, Nazlı Çelik ve Serdar Bilgili’nin evlilik kararı aldığını ancak tarihin netleşmediğini iddia etti.

İşte Cankurt’un köşesine taşıdığı o yazı:

Kasım ortasından bu yana flört eden ve mutlulukları dillerden düşmeyen çiftle ilgili bir bomba haber de benden geliyor! Çiçeği burnunda aşıklar, evlilik kararı almış. Evet, yanlış okumadınız; Bilgili ile Çelik, henüz tarihini zikretmese de, yakın çevrelerine evlenmeye karar verdiklerini açıklamış.

NAZLI ÇELİK KİMDİR?

İstanbul 'da 1977 yılında dünyaya gelen Nazlı Çelik, lise eğitimini İsviçre'de, yüksek eğitimini ise ABD'de tamamlamıştır. Emerson College mezunu olan ve tlevizyon ve psikoloji alanlarında eğitim alan Nazlı Çelik, Türkiye 'ye dönüşüyle birlikte televizyonculuk kariyerine adım atmıştır. Muhabirlik ve programcılık tecrübelerinden sonra 1999 yılında NTV'ye transfer olan Nazlı Çelik, 2005 yılında Star TV'ye geçmiştir. 2002'de ABD'nin davetiyle Pentagon ve Beyaz Saray kapsamında bir eğitim gören Nazlı Çelik 2006 yılından bu yana Star Haber sunuculuğunu üstlenmiştir. 2008'de Uğur Dündar'ın sunuculuk döneminde kısa süreli muhabirlik de yapan Nazlı Çelik, Murat Çelik'in Star TV'den ayrılmasıyla kariyerine hafta sonu haberlerini sunarak devam etmiştir. 2011 yılında tekrar Star Haber'in sunuculuğunu üstlenen Nazlı Çelik bu görevini sürdürmektedir. 1999'da Burak Öztarhan ile dünya evine giren Nazlı Çelik, 2012'de bu evliliği noktalamıştır.