NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalı

NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalı

MİDDER Genel Başkanı Çağ:- "Bizler milli iradenin savunucuları olarak vatanımıza, milletimize, liderlerimize karşı yapılacak her türlü alçakça, haince girişimleri, söylemleri ve hakaretleri kınıyoruz"

İZMİR (AA) - 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ, NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalına ilişkin, "Bizler milli iradenin savunucuları olarak vatanımıza, milletimize, liderlerimize karşı yapılacak her türlü alçakça, haince girişimleri, söylemleri ve hakaretleri kınıyoruz." dedi.

Buca ilçesindeki NATO Müttefik Kara Kuvvetleri Komutanlığı önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan grup adına açıklama yapan Çağ, NATO, Avrupa ve ABD'nin Türkiye'nin düşmanı mı, dostu mu olduğunun belli olmadığını söyledi.

Batı dünyasının teröristlere kucak açtığını ileri süren Çağ, Türk milletinin her şeyin farkında olduğunu dile getirdi.

Bilerek ve kasti yapılan hatanın özürle telafi edilemeyeceğini vurgulayan Çağ, "Biz yüce Türk milleti olarak bunu kabul etmiyoruz ve etmeyeceğiz de. Her koşulda ülkemize karşı yapılan her türlü girişimde millet olarak irademizi ortaya koymaya çalışacağız." diye konuştu.

NATO tatbikatındaki skandalı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının gerçekleştirdiğine inandıklarını aktaran Çağ, şunları kaydetti:

"Türk milletini kandırmaya, aldatmaya kimsenin hakkı yoktur. Bu kutsal topraklarda yaşayan bu aziz millet bin yıldır olduğu gibi bu topraklarda hakimiyetini sürdürmeye devam edecektir. Bizler milli iradenin savunucuları olarak vatanımıza, milletimize, liderlerimize karşı yapılacak her türlü alçakça, haince girişimleri, söylemleri ve hakaretleri kınıyoruz."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :