n11Faturam ile 150'den fazla şirket e-Fatura'ya gönüllü geçti

n11Faturam ile 150'den fazla şirket e-Fatura'ya gönüllü geçti

Ocak ayında başlayan ve Digital Planet ile n11.com ortaklığıyla hayata geçirilen n11Faturam uygulamasına 150'den fazla şirket gönüllü geçiş yaptı

İSTANBUL (AA) - Ocak ayında başlayan ve Digital Planet ile n11.com ortaklığıyla hayata geçirilen n11Faturam uygulamasına 150'den fazla şirket gönüllü geçiş yaptı.

N11.com'dan yapılan açıklamaya göre, Digital Planet ve n11.com ortaklığıyla hayata geçirilen n11Faturam uygulaması e-Fatura'ya gönüllü geçiş yapan firma sayısını kayda değer bir oranda artırıyor.

Ocak ayında uygulanmaya başlayan n11Faturam sistemiyle 150'yi aşkın firman e-Fatura'ya geçti. Şirketlere daha az maliyet, zamandan tasarruf, fatura saklamada güvenlik gibi avantajlar sunan n11Faturam, faturaların kolayca oluşturabilmesi, oluşturulan faturaların anında e-mail yoluyla müşterilere iletebilmesi, eski faturaların dijital ortamda saklanabilmesi ve gerektiğinde hızlıca bulunabilmesi gibi avantajlar da sağıyor.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Digital Planet Üst Yöneticisi (CEO) Şerif Beykoz, e-Fatura mükellefi olmayan 150'yi aşkın firmanın e-Fatura ve e-Arşiv sistemine Digital Planet altyapısıyla geçiş yaptığını bildirdi.

Beykoz, n11.com'un bu süreçte yaptığı etkinliklerle şu destekleri verdiğini aktardı:

"n11.com gerçekleştirdiği etkinliklerde bu uygulamayı iş ortaklarına sıkı bir şekilde duyurdu. Türkiye genelinde düzenlediği e-Ticaret etkinliklerinde e-Fatura sisteminin avantajlarını ve uygulama yöntemlerini hem iş ortaklarına hem de potansiyel müşterilere anlattı ve onları en doğru şekilde yönlendirdi. n11.com’un adımları şüphesiz sürecin hızlanmasını ve bu sayıya ulaşmamızı sağladı. n11Faturam uygulamasıyla e-Fatura'ya gönüllü geçişte bir destekçi pozisyonunda olmaktan memnuniyet duyuyoruz. 200'den fazla farklı sistem ve ERP ile 150’yi aşkın şirketi sorunsuz ve hızlı bir şekilde e- Fatura’ya entegre etmek ve geçiş sürecini güvenilir bir şekilde tamamlamış olmak gurur verici."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :