Muzaffer Şeker’in kurban bayramı mesajı

Muzaffer Şeker’in kurban bayramı mesajı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER Kurban Bayramı sebebiyle yayınladığı kutlama mesajında...

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER Kurban Bayramı sebebiyle yayınladığı kutlama mesajında: “İnsanlığın mutlu ve huzurlu yaşayabilmesinin temelini oluşturan muhabbet, hürmet, yardımlaşma ve paylaşma gibi güzel duyguların yaşanıp iyi davranışların sergilenmesine vesile olan yeni bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın heyecanı ve sevinci içindeyiz.” dedi.

Rektör Şeker mesajında şu görüşlere yer verdi: “Ne var ki, dünyada özellikle de İslam coğrafyasında yıllardır süregelen kronikleşmiş insan hakkı ihlalleriyle, insan onurunu incitici ve canına kast edici zulümler bayram sevincimize gölge düşürmektedir. Ülkeler arası münasebetlerde hak ve haklının değil güç ve güçlünün üstün tutulması, evrensel hukuk ilkelerine güveni sarsmakta ve dünya huzuru ve kardeşliğine zarar vermektedir.”

Şeker, başta Necmettin Erbakan Üniversitemiz akademik ve idari personeli olmak üzere herkesin bayramını kutlayarak, idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nın tüm dünya ve ülkemize huzur, refah ve mutluluk getirmesi dilekleriyle mesajına son verdi.