Mutlu sona ulaştılar

Mutlu sona ulaştılar

Konya Amatör Küme Futbol Liglerinde 2017-2018 Futbol Sezonu çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Konya Amatör Liglerine damga vuran Kara Kartallar, bu başarısını Türkiye şampiyonluğuyla taçlandırdı.

 

Konya Amatör Küme Futbol Liglerinde 2017-2018 Futbol Sezonu çekişmeli mücadelelere sahne oldu.

SÜPER GRUP

Süper Grup’ta şampiyonluğa ulaşan Karapınar Belediyespor gelecek sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL)  Konya’yı temsil edecek 3 takımdan birisi olacak.

1. AMATÖR KÜME

1. Amatör Küme’de; Kara Kartallar ve Akören Kültürspor şampiyonluğa ulaşan ekipler oldu. Bu iki ekibin yanısıra  play-off maçları sonunda Gölyazı Belediyespor ve Yeni Doğanhisarspor da bu sezon Süper Grup’ta mücadele etmeye hak kazanan ekipler oldu.

2. AMATÖR KÜME

2.Amatör Küme’de;  Yunakspor, Ergesspor, Selçuk Üniversitesi, Ülkümspor il birincisi olarak 1. Amatör Küme’ye yükselen takımlar olurken bu 4 ekip dışında Ilgın Gençlerbirliği, Taşkentspor, AK İnşaat Sanayispor ve Huğluspor da bu sezon, 1. Amatör Küme’de mücadele etme hakkı kazanan takımlar oldu.

U 19 LİGİ

U 19 Ligi’nde; gruplarını ilk 2 sırada bitiren Ereğlispor, Selçuklu Belediyespor, Tümosanspor ve Ilgın Belediyespor’dan play-off maçları sonunda birinciliğe ulaşan ekipler Ereğlispor ve  Selçuklu Belediyespor oldu. 

U 17 LİGİ

U 17 Ligi’nde gruplarını ilk 2 sırada bitiren Kadıköyspor, Ereğlispor, Muhasebe gençler, Kara Kartallar, Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Tümosanspor arasında 2 grupta oynanan play-off maçları sonunda; Kadıköyspor, Kara Kartallar il birinciliğine ulaşan ekipler oldu.

U 16 LİGİ

Konya Amatör Küme U 16 Ligi’nde; gruplarını ilk sırada bitiren Selçuklu Belediyespor, Muhasebe Gençler, Kara Kartallar ve Telekomspor arasıda oynanan play-off mücadeleleri sonunda Selçuklu Belediyespor ve Kara Kartallar il birinciliğine ulaşan ekipler oldu.

U 15 LİGİ

U 15 Ligi’nde;  gruplarını ilk 2 sırada bitiren Kara Kartallar, Kadıköyspor, Telekomspor  

ve Selçuklu Belediyespor arasında oynanan play-off maçları sonunda  Kara Kartallar ve Kadıköyspor takımları Konya il birinciliğine ulaştı.

U 14 LİGİ

U 14 Ligi’nde Kara Kartallar, grup maçlarını ilk sırada tamamlayarak şampiyonluğa ulaşan ekip oldu. Anadolu Selçukspor, Selçuklu Belediyespor, Kasırgaspor, Kadıköyspor arasında oynana play-off maçları sonunda ipi göğüsleyen Anadolu Selçukspor diğer il birincisi olan takım oldu.

U 13 LİGİ

Konya Amatör Küme U 13 Ligi’nde Atiker Konyaspor, grubunu aynın puanda bitiren Kasırgaspor ve  Selçuklu Belediyespor ile Kara Kartallar takımları il birinciliğine ulaşan ekipler oldu.

U 12 LİGİ

U 13 Ligi’nde ise gruplarını namağlup birinci bitiren Kasırgaspor ve Anadolu Selçukspor ile  aynı grupta aynı puanı toplayan  namağlup Konyaspor ve Karakartallar takımları il birinciliği unvanına sahip olan takımlar oldu.

U 11 LİGİ

U 11 Ligi’nde; gruplarını namağlup lider tamamlayan Kasırgaspor, Anadolu Selçukspor ve Atiker Konyaspor, Konya il birincileri oldu. Futsal Ligi’nde ipi göğüsleyen takım ise Havzanspor oldu. M Mustafa Özdemir-Memleket

 

---

 

1.AMATÖR KÜME SÜPER GRUP

Karapınar Bld.

 

1.AMATÖR KÜME (BÜYÜKLER)

Kara Kartallar

Akören Kültürspor

Gölyazı Belediyespor

Yeni Doğanhisarspor

 

2.AMATÖR KÜME  (BÜYÜKLER)

Yunakspor

Ergesspor

Selçuk Üniv.

Ülkümspor

Huğluspor

AK İnş. Sanayi

Ilgın GB

Taşkentspor

 

U19 LİGİ

Ereğlispor

Selçuklu Bld.

 

1 7 LİGİ

Kara Kartallar

Kadıköyspor

 

16 LİGİ

Kara Kartallar

Selçuklu Bld.

 

15 LİGİ

Kara Kartallar

Kadıköyspor

 

U 14 LİGİ

Kara Kartallar

And. Selçukspor

 

U 13 LİGİ

A. Konyaspor

Kasırgaspor

Selçuklu Bld.

Kara Kartallar

 

U 12 LİGİ

Kasırgaspor

And. Selçukspor

Konyaspor

Karakartallar

 

U 11 LİGİ

Kasırgaspor

And. Selçukspor

A. Konyaspor

 

FUTSAL LİGİ

Havzanspor