Musul'da rehin alınanlar Türkiye'de

Musul'da rehin alınanlar Türkiye'de

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "Bugün bizim için çok mutlu bir gün. Gerçekten çok sevindik. Ben huzurlarınızda Sayın Başbakanımıza, MİT Müsteşarlığımıza ve emeği geçen tüm kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum"

KARAMAN (AA) -  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) adlı terör örgütünün Musul'da alıkoyduğu konsolosluk görevlilerinin Türkiye'ye getirilmesine ilişkin, "Bugün bizim için çok mutlu bir gün. Gerçekten çok sevindik. Ben huzurlarınızda Sayın Başbakanımıza, MİT Müsteşarlığımıza ve emeği geçen tüm kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Karaman'a gelen Elvan, kentteki programının ikinci gününde bir otelde, Musul'da rehin alınan konsolosluk görevlilerinin Türkiye'ye getirilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Elvan, "Bugün bizim için çok mutlu bir gün. Gerçekten çok sevindik. Ben huzurlarınızda Sayın Başbakanımıza, MİT Müsteşarlığımıza ve emeği geçen tüm kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da Azerbaycan'dan Şanlıurfa'ya geçtiğini ifade eden Elvan, konsolosluk görevlilerinin Türkiye'ye getirilmesinden büyük mutluluk ve sevinç duyduklarını bildirdi.

Ailelere bir mesajı olup olmadığı sorulan Elvan, "Elbette aileler için mutlu bir gün. Onların da sevinçlerini paylaşıyoruz. Bizim için de çok mutlu bir gün. Bu sabah çok mutlu uyandık" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı