Müsteşar Tekin, Koncuk ile bir araya geldi

Müsteşar Tekin, Koncuk ile bir araya geldi

Tekin, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Koncuk ile görüştü

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ile bir araya geldi.

Türk Eğitim-Sen'den yapılan açıklamaya göre görüşme, Koncuk'un Tekin ve MEB yöneticilerinin daveti üzerine Başkent Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda gerçekleşti.

Toplantıya, İsmail Koncuk ve Yusuf Tekin'in yanı sıra MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Teftiş Kurulu Başkanı Atıf Ala, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Semih Aytekin, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alparslan Durmuş ile MEB Basın Halkla İlişkiler Müdürü Emine Azdiken de katıldı.

Koncuk, Tekin'e eğitim ve eğitim çalışanlarının sorunlarını ve taleplerini içeren bir rapor sundu.

Türk Eğitim-Sen'in raporunda, sözleşmeli öğretmenlik, mülakat uygulaması, performans değerlendirme sistemi, rotasyon, yargı kararlarının uygulanması, yönetici atama sistemi, norm kadro sorunu, memur, hizmetli ve diğer personel ile ilgili görev tanımı, görevde yükselme sınavları, mesai saatlerinin dışındaki işleri, kariyer basamakları, ataması yapılmayan öğretmenlerin sorunları, özür grubu yer değiştirmeleri, sendikal tarafsızlık, alan değişikliği ve artırımlı hizmet puanını da içeren 26 başlık yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :