Müstakil ev gece yarısı alev alev yandı!

Kırıkkale'nin Hasandede Köyü'ndeki tek katlı bir müstakil evde gece yarısı çıkan yangında büyük çapta maddi hasar oluştu. Evde yaşayan kadın kendi imkanları ile canını kurtardı

Kırıkkale'de tek katlı müstakil evde çıkan yangıda büyük çapta maddi hasar oluştu. Evin tamamını saran yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yangın, gece saatlerinde Kırıkkale'nin Hasandede Köyü'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güler D.'ye ait tek katlı müstakil bir evin çatısında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevler evin tamamını sardı.

Yangın sırasında evde bulunan Güler D., kendi imkanlarıyla dışarı çıktı. Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yapılan ihbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerince yapılan müdahale ile söndürüldü. Yangın sonrası evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangına ilişkin başlatılan inceleme devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.