Muş'taki trafik kazasında yaşamını yitiren asker

Muş'taki trafik kazasında yaşamını yitiren asker

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Muş-Bingöl karayolunda otomobilin takla atması sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Akkoç'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu

DENİZLİ (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Muş-Bingöl karayolunda otomobilin takla atması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Ali Akkoç'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Zeybekci, Ali Akkoç'un Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi'ndeki babaevine giderek, aileye başsağlığı dileklerini iletti. 

Baba Mehmet Akkoç ve aile yakınlarına taziyelerini bildiren Zeybekci, bir süre sohbet etti, ailenin acısını paylaştı.

Nihat Zeybekci, bir vatandaşın şehit haberlerinin ne zaman son bulacağı sorusuna, şu yanıtı verdi:

"(Bu bayrak dalgalansın) dediğimiz sürece, bu memlekette hainler olacak, saldıranlar olacak. Bu millet, bugüne kadar olduğu gibi, gerekirse milyonlarca şehit vermeye devam eder. Daha önce sağcı solcu diye milleti birbirine kırdırdılar, ASALA diye başımıza bir bela sardılar. Bu memlekette bu bayrak dalgalansın istediğimiz sürece, eğer teslim olursak, düşmanımız kalmaz, bizi ezerler geçerler ama dik durmaya kalkarsak, düşmanlar olmaya devam eder. Çanakkale'de 250 bin, Balkanlarda, Arabistan çöllerinde, Allahüekber dağlarında yüz binlerce şehit vererek bugünlere geldik. Bu vatan bizim olduğumuz sürece, etrafımızda bu belalar var. Şu anda devlet, gereğini sonuna kadar yapıyor."

Bakan Zeybekci'ye, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve diğer protokol üyeleri eşlik etti.

Muş İl Jandarma Komutanlığı Komando Birliğinde görevli Uzman Çavuş Hüseyin Özdemir'in kullandığı özel otomobil, önceki gün Muş-Bingöl karayolu Murat Köprüsü mevkisinde devrilmiş, kazada, sürücü Özdemir ile Uzman Çavuş Orçun Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetmiş, ağır yaralanan ve Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Uzman Çavuş Ali Akkoç kurtarılamamıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı