Mustafa Özcan Kırgızistan vatandaşı oldu iddiası!

Mustafa Özcan Kırgızistan vatandaşı oldu iddiası!

Fetullah Gülen'in varisi olarak adlandırılan eski Türkiye imamı Mustafa Özcan, FETÖ'nün güçlü olduğu ülkelerin başında gelen Kırgızistan'a giderek vatandaşlık aldığı belirtiliyor.

Türkiye'nin girişimleriyle teröristbaşı Gülen'in ABD'den sınırdışı edilmesi ya da Türkiye'ye teslim edilmesi yeniden gündeme geldi. Son gelişmeler FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasında panik havası yarattı. Fetullah Gülen'in varisi olarak adlandırılan eski Türkiye imamı Mustafa Özcan, FETÖ'nün güçlü olduğu ülkelerin başında gelen Kırgızistan'a giderek vatandaşlık aldığı belirtiliyor.

 

 

 

Türkiye, sadece yurt içinde değil tüm dünyada FETÖ ile mücadele ediyor. Türkiye'nin girişimleriyle teröristbaşı Gülen'in ABD'den sınırdışı edilmesi ya da Türkiye'ye teslim edilmesi yeniden gündeme geldi. Son gelişmeler FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasında panik havası yarattı. Fetullah Gülen'in varisi olarak adlandırılan Mustafa Özcan, FETÖ'nün güçlü olduğu ülkelerin başında gelen Kırgızistan'a giderek vatandaşlık aldığı belirtiliyor.

Gülen'in bir dönem Kafkaslarda önemli isimlerinden biri olan, daha sonra bu yapıdan ayrılarak A Haber ekranlarında önemli açıklamalarda bulunan Hayati Küçük, sabah.com.tr'ye konuştu. Gülen'in ikinci adamı Mustafa Özcan'ın şuan Kırgızistan'da olduğunu belirten Hayati Küçük, bu ismin Kırgızistan vatandaşlığına kabul edildiğini belirtti.

 

MUSTAFA ÖZCAN ŞUAN KIRGIZİSTAN'DA

Fetullahçı Terör Örgütü ABD'den kaçmaya başladı. Kaçak teröristlerden FETÖ'nün karanlık dünyasının anahtarı Mustafa Özcan şuan Kırgızistanda. Ayrıca Kırgızistan vatandaşlığı veriliyor.

PASAPORTU KIRGIZİSTAN İMAMI ORHAN İNANDI VERECEK!

Elbette Kırgızistan imamı Orhan İnandı diplomatik pasaportta alır. Nasıl olsa işi bu. İnsanın inanası gelmiyor ama gerçek bu. Bu vatansız hainler panik halinde kendilerine sığınacak ülke arıyor. Gülen'in ikinci adamı Mustafa Özcan'ın sığınacak ülke bulamayıp Kırgızistan vatandaşı olmayı tercih etmesi örgütün içinde bulunduğu çıkmazı ortaya koyan bir örnek.

HAİNLER SIĞINACAK ÜLKE BULAMAYACAK

Mustafa Özcan gidecek ülke bulamadığına göre yurtdışına firar eden maşaların nerelere sığınmak zorunda kaldığını, yaşadıkları ve yaşayacakları sefaleti siz düşünün.

KIRGIZİSTAN, BULGARİSTAN BAŞBAKANI KADAR OLAMADI

Kırgızistan Bulgaristan Başbakanı gibi bütün FETÖ'cülerin kellesini vereceğiz diyemedi! Üzücü olan da bu. Bugün yangını södürmeyenler tarihe hesap verecekler. Bunu herkes böyle bilmeli. Firar edip yurt dışında sefil olan FETÖ'nün maşalarına sesleniyorum. Gelin Türk adaletine teslim olun. Daha fazla bu ihanete ortak olmayın.

 Sabah