Mustafa Kavuş, STK'ları ziyaret etti

Mustafa Kavuş, STK'ları ziyaret etti

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, seçim çalışmaları kapsamında, Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, seçim çalışmaları kapsamında, Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) ziyaret gerçekleştirdi. STK temsilcileriyle bir araya gelen Mustafa Kavuş, “Meram’ı hep birlikte yöneteceğiz derken toplumun her kesiminin görüşlerine önem vereceğimizi belirtmiştik. Bu anlamda Konya’da faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşlarının görüşleri de bizim için değerlidir. Ziyaret ettiğimiz dernek ve vakıflarımızla da Meram ve Konya için fikir alışverişlerinde bulunma şansımız oldu. Bizler 31 Mart sonrasında da Meram için yapacağımız çalışmalarımızda STK’larımız ile uyum içerisinde olmayı arzu ediyoruz” dedi.

mustafa-kavus,-stklari-ziyaret--(1).jpg

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, seçim çalışmaları kapsamında; AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı ve teşkilat mensuplarıyla birlikte STK’lara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Konya Muhtarlar Derneği’nde derneğe üye muhtarlarla bir araya gelen Kavuş ve beraberindekiler sırasıyla Birlik Vakfı Konya Şubesi, Tarihi Bedesten Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi, Ensar Vakfı Konya Şubesi, Adalet ve Medeniyet Derneği ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Konya Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaretler sonunda değerlendirmelerde bulunan AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, 31 Mart sonrasında da STK’lar ile uyum içerisinde çalışmak istediklerini ifade ederek “İlçe Başkanımız Mustafa Dolular, Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Selman Avcı ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde Konya için Meram için yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunma şansımız oldu. Bu birlikteliğin seçimlerden sonrada sürdürülmesi bizim için önemlidir” dedi.

mustafa-kavus,-stklari-ziyaret--(2).jpg

“TOPLUM İÇİN ÖNEMLİ GÖREVLERİ ÜSTLENİYORUZ”

Ziyaret ettikleri dernek ve vakıfların Konya ve ülke için katkılarının yadsınamaz olduğunu belirten Mustafa Kavuş, “Bunların içerisinde muhtarlarımız özellikle belediyelerimizin yaptığı çalışmalar için taleplerin ilk geldiği noktada bulunmaları ve hemşehrilerimizin sorunlarının belediyelere iletilmesi anlamında önemli bir görevi üstleniyorlar. Diğer dernek ve vakıflarımızın özellikle öğrenci ve gençlerimiz için yaptığı çalışmalar gerçekten çok önemli. Toplumun milli ve manevi değerlerinin yanında devletine ve milletine bağlı bir nesil yetiştirilmesinde çok büyük görevler üstleniyorlar. Öte yandan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda gönüllü olarak çalışan derneklerimiz toplum için önemli faaliyetlerde bulunuyorlar. Toplumun ayrılmaz parçası olan engellilerimizin hayatlarının kolaylaştırılması için en büyük destekçilerinden biri olan Türkiye Sakatlar Derneğimizin çalışmalarını da önemsiyoruz” dedi. Meram’ı toplumun her kesiminin katkısı ile hep birlikte yöneteceklerini ifade eden Mustafa Kavuş, “Meram’ı hep birlikte yöneteceğiz derken toplumun her kesiminin görüşlerine önem vereceğimizi belirtmiştik. Bu anlamda Konya’da faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşlarının, görüşleri de bizim için değerlidir ” şeklinde konuştu.

mustafa-kavus,-stklari-ziyaret--(3).jpg

mustafa-kavus,-stklari-ziyaret--(5).jpg