Mustafa Kavuş: Önümüzdeki süreçte hep birlikte çalışıp, rekora koşacağız

Mustafa Kavuş: Önümüzdeki süreçte hep birlikte çalışıp, rekora koşacağız

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’yu makamında ziyaret etti.

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak söz alan AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular 2019 seçimlerinin Türkiye açısından önemine işaret etti. 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşma yolunda bu seçimlerin çok önemli olduğunu kaydeden Dolular, “Bu bir bayrak yarışıdır. İsimler değişsede bir sıkıntı yaşamıyoruz. 2019 Yerel Seçimleri için partimiz Mustafa Kavuş’u başkan adayı olarak gösterdi. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. Fatma Toru’nun 5 yıllık Meram Belediye Başkanlığı görevi süresince büyük başarılara imza attığını kaydeden Dolular,  “Meram’a büyük hizmetleriniz oldu. Her biri için size teşekkür ediyoruz. Meram’da imzanız var. Siz önemli projeleriniz, büyük yatırımlarınız ve örnek çalışmalarınızla anılan bir başkan olacaksınız. Ülkeye olan hizmetinizin bundan sonrada en iyi şekilde devam edecektir. Bizde önümüzdeki dönemde sizinle olan çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.     

MUSTAFA KAVUŞ; “ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE HEP BİRLİKTE ÇALIŞIP, REKORA KOŞACAĞIZ”

Kurulduğu günden bu yana çeşitli görevlerle AK Parti hareketinin içinde olduğunu belirten AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ise “Tüm bu sıfatlardan bağımsız olarak,ister Belediye Başkanı, ister milletvekili ya da partide herhangi bir görevde olalım, bu davaya gönül veren insanlar olarak aslolan hepimizin bu dava için koşturması, çaba ve emek harcamasıdır. Son 5 yıllık süre zarfında uzaktan da olsa Başkan Fatma Toru ile mesai arkadaşı sayılırız. Belediyecilik anlamında, farklı belediyelerde olsakta birlikte çalışmalarımız oldu. Allah nasip eder seçimlerde istediğimiz gibi sonuçlanırsa bize yeni bir görev düşecek. Bu önemli vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmek duamızdır. Fatma Toru’da bu süre zarfında iz bırakacak birçok esere imza attı. Her biri cesaret isteyen işlerdi. Bazılarını bitirdi, bazılarına yeni başladı. O başlanan projeleri bitirmeyi de Cenab-ı Hak bize nasip eder inşallah. Kendisine bu yeni süreçte başarılar diliyor ve Allah (C.C) yolunu açık etsin diyorum. Önümüzdeki seçim sürecinde birlikte koşturacak ve rekor bir oyun altına imza atacağız. Çünkü Konya ve Meram rekorların şehridir” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TORU; “HER ŞART VE KOŞULDA MİLLETİMİZE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

İlk olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’da tüm hizmet döneminde dürüstlüğü merkeze alarak ikbal derdinde olmadan Meram’ı inşa ve ihya etmenin derdinde olduğunu belirtti. İktidarın nasibi olana verileceğinin altını çizen Başkan Fatma Toru sözlerini şöyle sürdürdü; “Ne mutlu ki bize Hazret-i Pir’in şehrinde şehremini olarak 5 yıl hizmet etmek nasip oldu.  Siyasette herşeyden önce vefa gelir. Vefa da asaletten gelir. Dava inancımızda vefa denince ilk akla gelen kişi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Liderimize sadakatimiz ve vefamız her şartta devam edecektir. Onun uygun gördüğü her koşul ve şartta devletimize ve milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Reisimiz, tarihin yeniden yazıldığı bir zaman ve coğrafyada fedakarca mücadele ederken biz de onun bu davasına dahil olduk. Onun bu mücadeledeki azmini, çeketiği çileyi, memlekete dair kederini, derdini, mücadelesini ve tüm insanlığın yükünü sırtlanmasını sevdik.”

mustafa-kavus-onumuzdeki-surecte--(6).jpg

“MUSTAFA KAVUŞ, BU BAYRAĞI EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIYACAKTIR”

Makamların birer hizmet sebebi ve vesilesi olduğunu ifade eden Başkan Toru, “Bu yarışta bayrağı devreden de, bayrağı alanda hızlı koşmalıdır. Adayımız Mustafa Kavuş’un bu bayrağı en iyi ve en başarılı şekilde taşıyacağından eminiz. Bizler için kişisel ikballerin hiçbir önemi yoktur. Davamız, ülkemiz ve milletimizdir önemli olan. Ülkeye hizmet edenin yanında durmaya devam edeceğiz. Allah (C.C) başarılı eylesin. Deneyimlerimiz ve tecrübelerimizle ve şehrin hafızası olarak Mustafa Kavuş’un yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

mustafa-kavus-onumuzdeki-surecte--(6)-001.jpg

mustafa-kavus-onumuzdeki-surecte--(2).jpg

Etiketler :