Mustafa Efe Başbakanlıktaki görevinden istifa etti!

Mustafa Efe Başbakanlıktaki görevinden istifa etti!

Mustafa EFE, 27. Dönem milletvekili genel seçimlerinde AK Parti’den Konya Milletvekili aday adayı olmak için Başbakanlık’taki görevinden istifa etti.

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nda danışman olarak görev yapan Mustafa EFE ülkemizin Afrika’ya yönelik çalışmalarının planlanmasında birçok kurum ve kuruluşa da katkılarda bulundu. 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen ve AK Parti’nin yüzde 49,5 oyla tek başına iktidar olduğu 26. Dönem Milletvekili Seçimlerinde AK Parti tarafından Konya’dan 13. sıradan Milletvekili adayı gösterilen Mustafa EFE çok cüz’i bir oyla seçilememiş ve AK Parti Ankara’ya 12 Milletvekili göndermişti.

Konya’dan aday adayı

 “Dünya beşten büyüktür” diyerek küresel sistemdeki çarpıklıklara başkaldıran ve Dünyadaki mazlumların sesi olan Ülkemizin her yönden yoğun bir saldırı altında olduğu ve kuşatılmaya çalışıldığı, küresel vesayet sisteminin ve onların yerli işbirlikçilerinin bir ittifak kurarak Türkiye’ye diz çöktürmeye çalıştığı bir dönemde Aziz Milletimizin desteğiyle, ülkemizin dünyada oluşturmak istediği yeni siyasal yapılanmaların gerçekleşmesine katkı vermek, ülkemizin özellikle Afrika ve Ortadoğu’ya yönelik çalışmalarını daha ileri götürmek ve Konya’mızda üretilen ürünlerin de doğrudan bu bölgelere ihracatına destek vermek amacıyla 27. Dönem milletvekili genel seçimlerinde AK Parti’den Konya Milletvekili aday adayı olmak için Başbakanlık’taki görevimden istifa ettim” dedi.