Mustafa Baloğlu çalışmalarını sürdürüyor

Mustafa Baloğlu çalışmalarını sürdürüyor

 

AK Parti Yunak İlçe Başkanlığı seçim koordinasyon merkezi tarafından organize edilen referandum çalışmaları çerçevesinde Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ve Ak Parti İlçe Başkanı Tahir Kuru, Yunak merkez ve köylerde çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

İlk olarak belediye toplantı salonunda belediye başkanı Abdullah Emre Demirhan ve ilçe başkanı Tahir Kuru ile birlikte ilçe teşkilatı ve partili vatandaşlarla buluşan BALOĞLU ardından köyleri dolaşarak vatandaşlarla buluştu. Köy kahvehanelerini ziyaret ederek, vatandaşlardan referandumda ‘evet’ oyu vermeleri için destek isteyen BALOĞLU, “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız ‘evet’ oyu vereceklerini söylüyor. Bu millet 2002’de Türkiye’nin çarkını nasıl döndürdüyse 16 Nisan’da da evet oyu vererek Türkiye’nin miladını değiştirecek. Güvenli ve huzurlu Türkiye, lider ve öncü bir Türkiye için 16 Nisan’da sandıktan evet oyu çıkaracağız inşallah” diye konuştu.

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan “ Yunak’ta 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için çalışmalarımızı gece-gündüz yaptığımız çalışmalarla sürdürüyoruz. İnşallah Yunak olarak Konya’da en çok EVET diyen bizler olacağız. Bizlerle yunak’ta çalışmalara katılan Ak Parti Milletvekilimiz Mustafa Baloğlu’na sahsım ve Yunaklılar adına teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi