Muş'ta askere silahlı saldırı

Muş'ta askere silahlı saldırı

Muş Valisi Büyükersoy: - "Allah tekrar böyle sıkıntı yaşatmasın. Bu tür saldırıları yapanları da ıslah etsin. Tabi ki emniyet güçlerimiz gerekeni yapacaktır ama bu tür acılar yaşamak istemiyoruz"

MUŞ (AA) - Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Varto ilçesinde 1 astsubay ve 2 uzman çavuşun uğradığı silahlı saldırıyla ilgili olarak, "Allah tekrar böyle sıkıntı yaşatmasın. Bu tür saldırıları yapanları da ıslah etsin. Tabi ki emniyet güçlerimiz gerekeni yapacaktır ama bu tür acılar yaşamak istemiyoruz" dedi. 

Silahlı saldırıda 1 astsubay ve 2 uzman çavuşun yaralandığı olayın ardından Muş Devlet Hastanesine gelen Vali Büyükersoy, yaralılar hakkında bilgi aldı. 

Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyükersoy, askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, "İnşallah 3'ü de iyileşir. Allah'tan şifalar diliyoruz. Birini zaten getirme ihtiyacı da duymadık. Başından beri hastanedeydik. Birisini ziyaret ettik.  Diğerini durumu da iyi görünüyor ama doktorlarımızın kararı önemli olan. Birisi ameliyata girdi. Onun durumu da stabil. İyi gözüküyor ameliyattan çıkmak üzere" ifadesini kullandı. 

Büyükersoy, saldırganların yakalanması için çalışmaların sürdüğüne işaret ederek, "Allah tekrar böyle sıkıntı yaşatmasın. Bu tür saldırıları yapanları da ıslah etsin. Tabi ki emniyet güçlerimiz gerekeni yapacaktır ama bu tür acılar yaşamak istemiyoruz. İlk etapta saldırgan bir kişi gözüküyor ama belli olmuyor. Araştırıyoruz" diye konuştu. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı