Müsiad’tan Akyürek’e ziyaret

Müsiad’tan Akyürek’e ziyaret

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka ve Yönetim Kurulu Üyeleri Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın dışa açılmasında MÜSİAD Konya’nın büyük rol üstlendiği söyledi. MÜSİAD Konya’nın, tüm sivil toplum kuruluşlarına da örnek olduğunu ifade eden Başkan Akyürek, “Bir şehrin gücünü üretim belirler. Yaşanabilir bir şehirde üretim ve katma değerleri oluşturan unsurlar yoksa güçlü değildir. Güçlü bir şehir olması sadece yol su, kanalizasyon çevrecilik çalışmalarıyla mümkün değildir. Ancak kalkınmada top yekûn hamleler yapılarak ortak akılla hareket edilmelidir. Hamdolsun Konya, bu birlikteliği sağladı. MÜSİAD ve iş âleminin birlikteliğe büyük katkısı oldu. MÜSİAD, Konya’nın siyasi, ekonomi, sosyal ve kültürel hayatına yön verdi. Konya iş âlemine teşekkür ediyorum. Sizler de bu güzellikler zincirine yeni halkalar ekleyeceğinize inanıyorum” diye konuştu.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka’da “Bu bir bayrak yarışıdır. Bizde bayrağı devraldığımız yerden itibaren çok daha iyi çalışmalar yapabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti sarf edeceğiz. Şehrimize ve Milletimize katkı sağlayacak her türlü çalışmalara ve faaliyetlere birlik ve beraberlik içerisinde destek vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka’ya hediye takdim etti. 

musiad-konya-subesi’nden-(4).jpg