MÜSİAD'dan "30 Ağustos Zafer Bayramı" mesajı

MÜSİAD'dan "30 Ağustos Zafer Bayramı" mesajı

İSTANBUL (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.Olpak...

İSTANBUL (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Olpak mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, Anadolu'nun her köşesinde sabırla ve derin bir inançla sürdürdüğü mücadeleyi destansı bir zaferle taçlandırmasının, geçmişten bugüne kadar ve gelecekte de iftihar vesilesi olacağını dile getirdi.

Bu zaferle 93 yaşına ulaşan Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinin atıldığını belirten Olpak, şunları kaydetti:

"Geçmişte olduğu gibi bugün de aziz milletimiz, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri, birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla aşmaya devam edecektir. Tarih boyunca, beraberliğimizi ve huzurumuzu bozmaya çalışanlara karşı verdiğimiz dersi bugün de vereceğimize yürekten inanıyoruz. MÜSİAD ailesi olarak, bu anlayış çerçevesinde, 30 Ağustos Zaferi'nin 93. yıl dönümünü kutluyor, şehit ve gazilerimizi, rahmet ve şükranla anıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı