MÜSİAD üyesi Türk iş adamları Fas'ta

MÜSİAD üyesi Türk iş adamları Fas'ta

Fas Sektörel İş Gezisi kapsamında Fas'ta bulunan MÜSİAD üyeleri, Kazablanka Ticaret Odası ile işbirliği ve ilişkileri geliştirme konusunda mutabakata vardı

MÜSİAD ve Kazablanka Ticaret Odası, işbirliği ve ilişkileri geliştirme konusunda mutabakata vardı.

MÜSİAD üyesi şirket yöneticileri, Fas Sektörel İş Gezisi kapsamında Kazablanka Ticaret Odası'nda Faslı iş adamlarıyla bir araya geldi. İkili iş görüşmelerinin yanı sıra Kazablanka Ticaret Odası ve MÜSİAD işbirliği ve ilişkileri geliştirme konusunda mutabakata vardı.

Mutabakat neticesinde Türk iş adamlarına Fas'ta ticari kolaylık sağlanması ve Fas piyasasını tanımaları hedefleniyor.

İkili iş görüşmelerinde, Kazablanka Ticaret Odası Başkanı Mustafa Amhal, Türkiye'nin Kazablanka Ticari Ateşesi Gökhan Üsküdar, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Al ve MÜSİAD Uluslararası İlişkiler Komisyon Başkan Yardımcısı M. Zeki Güvercin, Fas-Türkiye ticari işbirlikleri, mobilya ve yapı malzemeleri sektörü ile ilgili bilgilendirme konuşmaları yaptı.

İş görüşmeleri sonrasında Kazablanka Ticaret Odası Başkanı Mustafa Amhal, heyet onuruna rezidansında yemek verdi, yemeğe Türkiye'nin Rabat Büyükelçisi Ethem Barkan Öz de katıldı.

Fas Yapı Malzemeleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen MÜSİAD heyetine, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Miftah, Fas mobilya ve inşaat sektörü hakkında heyete bilgi verdi.

Fas Sektörel İş Gezisi kapsamında Fas ziyaretini tamamlayan MÜSİAD heyeti yarın yurda dönecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı