MÜSİAD Niğde Şube Başkanlığına Karanfil getirildi

MÜSİAD Niğde Şube Başkanlığına Karanfil getirildi

NİĞDE (AA) - Niğde'de Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, görevi İsmail Karanfil'e devretti.İl...

NİĞDE (AA) - Niğde'de Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, görevi İsmail Karanfil'e devretti.

İl Başkanlığın'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Karanfil, bugün 28 Şubat'ın postmodern darbenin yapıldığı gün olduğunu anımsattı.

Postmodern darbenin milletin imanını sömürdüğünü, değerlerini çaldığını ifade eden Karanfil, "15 Temmuz'da kalkışma yapan siyonist uşağı FETÖ'yü başta olmak üzere tüm darbeleri bu millete reva görenleri şiddetle kınıyor ve lanetliyorum." dedi.

MÜSİAD'ın yurt içinde 86, yurt dışında 68 ülkede 181 şubesinin olduğuna dikkat çeken Karanfil, şöyle konuştu:

"Hem yenilikçi çabaları, hem de kadim değerleri temsil eden bir kurum olarak biz, Türkiye'nin yeni yüzüyüz. Üyelerimizle ilişkilerimizi daha diri ve canlı tutacak, üyeler arası kaynaşmanın ve ticaretin arttırılmasını sağlayacağız. Ortaklık kültürünün yaygınlaştırılmasına zemin hazırlayacak sosyal aktiviteler, ticari argümanlar keşfedip, başta yakın şubelerimize olmak üzere günü birlik geziler düzenleyeceğiz. Bölgesel, ticari ve teknik işbirliği arttırılarak üyelerimizin ve dolayısıyla memleketimizin iktisadi kalkınması geliştirilerek şube çatımız güçlendirilecektir."

Karanfil, 6 Mart tarihinde MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Bolat, gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak ve gazeteci yazar Mehmet Sami Özbey'in katılacağı "Darbeler ve Yeni Türkiye" isimli konferansa tüm Niğde halkını davet etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :