MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Erdal:

MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Erdal:

"Gençliğin sorunlarını ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen spor aktivitelerini yakından takip ediyoruz"

ANKARA (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şube Başkanı İlhan Erdal, gençliğin sorunlarını ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen spor aktivitelerini yakından takip ettiklerini belirterek, "Ülke gençliğine yeni ufuklar kazandıracak her aktivitede bulunmak istiyoruz" dedi.

MÜSİAD'tan yapılan yazılı açıklamada, Ankara şubesinin Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ı ziyaret ettiği bildirildi. 

Bakan Kılıç'a gençlikle ilgili projelere destek vermeye her zaman hazır olduklarını belirten Erdal, yakın dönemde Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan alınan destek ile Genç MÜSİAD Ankara Şubesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin ortaklaşa yürüttüğü projeler için de teşekkürlerini iletti.

- "Üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız"

Gençliğin sorunlarını ve bakanlık tarafından yürütülen spor aktivitelerini yakından takip ettiklerine değinen Erdal, ülke gençliğine yeni ufuklar kazandıracak her aktivitede bulunmak istediklerini ve üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olduklarını vurguladı.

Ziyarette MÜSİAD Başkan Yardımcıları İrfan Güvendi ve Hasan Fehmi Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Ayarslan, Hakan Tokaç ve Genç MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Harun Çiftçi de hazır bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı