Musa Çağıran: Konya'da iyi iş çıkaracağız

Musa Çağıran: Konya'da iyi iş çıkaracağız

Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Musa Çağıran, Konya'dan iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi.

 

Süper Lig'de cumartesi günü Konyaspor'a konuk olacak Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Musa Çağıran, Konya'dan iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi. Musa Çağıran  uzun bir sakatlık döneminin ardından ilk kez geçen hafta İstikbal Mobilya Kayserispor maçı ile 11'de sahaya çıkmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Sakatlığının beş ayı bulduğuna işaret eden Musa Çağıran, şunları kaydetti:

"Beş ay sonra kendi adıma iyi maç çıkardığımı düşünüyorum. İnşallah bunun devamını getiririm. Maç eksiğini fazla hissetmedim. Arkadaşlarım ve hocalarım çok yardımcı oldu. Takım olarak ve kendi adıma iyi konumdayız. İkinci yarıda yakaladığımız çıkışı devam ettirmek istiyoruz. Konya'da da iyi işler çıkaracağımıza inanıyorum. Konyaspor deplasmanında alacağımız puan veya puanlar bizi çok daha iyi yerlere taşıyacaktır."

İlk yarının sonunda herkesin kendilerine 'Düştü' gözüyle baktığını aktaran yeşil-mavili futbolcu, "Biz, gelen arkadaşlarla çabuk kaynaştık. Ligde 31 puan ile 11. sıraya geldik. Kimsenin beklemediği şeyler yaptık. Yukarı ile 4, alt sıralarla 4 puan fark var. Konya'da alacağımız sonuçla hedeflerimizi net belirlemiş olacağız." ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :