Muratpaşa Belediyespor'dan galibiyet serisi

Muratpaşa Belediyespor'dan galibiyet serisi

Hentbol Bayanlar Süper Lig'de mücadele eden Muratpaşa Belediyespor üç maçlık galibiyet serisi yakaladı- Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Ünsal:- "Çok iyi oynadığımız söylenemez ama kötü oynarken de kazanmak önemli"

ANTALYA (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Muratpaşa Belediyespor'un antrenörü Birol Ünsal, Aksaray Belediyespor maçında çok iyi oynamamalarına karşın, kazanmanın önemli olduğunu bildirdi.

Bayanlar Hentbol Süper Lig 5. hafta karşılaşmasında sahasında Aksaray Belediyespor'u 20-19 mağlup etmeyi başaran Muratpaşa Belediyespor, ligde üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Puanını 7'e yükselten mavi-beyazlılar, puan cetvelinde de 4. sıraya yükseldi.

Antrenör Birol Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Ünsal, açıklamasında, "Çok iyi oynadığımız söylenemez ama kötü oynarken de kazanmak önemli. Galibiyet takımın geleceği açısından genç oyuncularla oynamaktan ayrı bir önem taşıyor. İnşallah böyle devam eder." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :