Muratbey Uşak Sportif'ten Sponsor Firmalara Ziyaret

Muratbey Uşak Sportif'ten Sponsor Firmalara Ziyaret

Kulübün yönetici, teknik heyeti ve futbolcuları, takımlarının sponsoru olan firmalara teşekkür ziyaretinde bulundu- Kulüp başkanı Akçakaya:"Önümüzdeki yıl daha büyük hedeflerimiz var"

UŞAK (AA) - Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Muratbey Uşak Sportif kulüp yöneticileri, teknik heyet ve oyuncular, takımın isim sponsoru firmaları ziyaret etti. 

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Muratbey Peynirleri'nin fabrikasına giden kulüp heyeti firma ortaklarından Necmi Erol'u ziyaret etti. Kahvaltının ardından fabrikayı gezen sporcular ve teknik heyet üyeleri daha sonra ulaşım sponsoru Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali Akçil'i ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından gazetecilere açıklama yapan Muratbey Uşak Sportif Kulüp Başkanı Arif Akçakaya, gelecek yılın hazırlıklarını başladıklarını söyledi.  

Ligde son üç maçı da kazanmak istediklerini kaydeden Akçakaya, şöyle konuştu:

"Sponsor firmalarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye Basketbol Ligi'nde kentimizi ve sponsorlarımızı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Avrupa'da ve ligde önemli başarılar elde ettik. Önümüzdeki yıl daha büyük hedeflerimiz var. Başarı için elbirliği yapmalıyız. İlimiz için takım çok önemli bir değer. Ligde şampiyonluğu hedefleyen bir takım haline gelmek istiyoruz." 

Kaynak:Haber Kaynağı