Murat Vardal'la evlendi, huzuru buldu... Murat Vardal kimdir?

Murat Vardal'la evlendi, huzuru buldu... Murat Vardal kimdir?

Başak Sayan, "Evlilik, hayatıma huzur kattı" dedi... İşte ayrıntılar...

Washington’daki Dünya Bankası’nda Latin ülkelerinden sorumlu Murat Vardal ile evlenerek Amerika’ya yerleşen oyuncu Başak Sayan, eşiyle birlikte Türkiye’ye kesin dönüş yaptı.

Ayağının tozu ile TRT’de yayınlanan ‘Milat’ dizisinde rol almaya başlayan Sayan, evliliğin hayatını çok değiştirdiğini söyledi. Eskiden tahammülsüz olduğunu ancak evlendikten sonra çok huzurlu birisi haline geldiğini anlatan Sayan, “Evlilik hayatıma dinginlik kattı. Huzur, güven ve mutluluk. Daha önceden kendimi sürekli güvensiz ve bir arayışta hissederken şimdi hayatım çok huzurlu” diye konuştu.

BAŞAK SAYAN KİMDİR? 17 Haziran 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Başak Sayan oyunculuk yapmaktadır. Baba tarafından Azeri olan Başak Sayan, Ankara'da dünyaya geldi.Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan sanatçı, lise ve öncesi okul yıllarında sahne sanatlarına ilgi duymuş, tiyatro etkinlikleri içinde yer almıştır. Üniversite eğitimi sırasında özel bir tv kanalında çalışmaya başlayan Sayan, kamera arkasında ve reklam filmlerinde yer aldı. İki yıllık bir aradan sonra tekrar kamera karşısına geçen sanatçı, bir yandan öyküler yazarken, diğer yandan çeşitli filmlerde rol aldı.

MURAT VARDAL KİMDİR? Ekonomist Murat Vardal, Washington’daki Dünya Bankası’nda Latin ülkelerinden sorumludur.