Multinet Up'tan "Restonet" kampanyası

Multinet Up'tan "Restonet" kampanyası

Yemek giderleri için Multinet Up'ı seçenler hem 10 bin TL'ye varan ödül kazanacak hem de yüzde 90'a varan vergi avantajından faydalanabilecek

İSTANBUL (AA) - Multinet Up'ın yeni kullanıcıları için düzenlediği kampanya kapsamında yemek giderleri için Multinet Up'ı seçenlere 10 bin TL'ye varan hoşgeldin ödülü verilecek.

Multinet Up açıklamasına göre, 30 Haziran 2017 tarihine kadar Restonet sözleşmesi imzalayan müşteriler hem 10 bin TL'ye varan ödül kazanacak hem de yüzde 90'a varan vergi avantajından faydalanabilecek.

Kampanya kapsamında 15 ve daha az çalışanı olan firmalara çalışan başı 50 TL, 15'ten fazla çalışanı olan firmalara 100 TL olmak üzere toplamda 10 bin TL'ye varan ödül kazanma fırsatı sunuluyor.

21 bin kurumsal müşteri, 35 bin anlaşmalı nokta ve 1 milyondan fazla kart kullanıcısına hizmet veren Multinet Up, iş ortaklarının yemek giderlerinden akaryakıta, araç kiralamadan toplu satınalmaya, uçak biletinden kargo ihtiyacına kadar tüm gereksinimleri için çözümler sunuyor.

Şirket çalışan çözümleri kapsamında sunulan hizmetler ile çalışanların yemek ve temsil giderlerini, yan haklarını ve kapı geçiş yetkilendirmelerini tek kart ile yönetmek mümkün oluyor.

Ayrıca, şirketler yemek giderlerinde yüzde 90'a, çalışan teşvik yüklemelerinde ise yüzde 39'a varan vergi avantajlarından yararlanabiliyor. Çalışanların bireysel yemek giderleri için sağlanan Restonet'e ilave olarak Multinet kartlarına tanımlanan Restonet Business ile kurumlara, çalışanlarının firma adına yapacakları temsil ve ağırlama ihtiyaçlarını tek fatura ile kolayca yönetme imkanı sunuluyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :