Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:

"Kayseri Erciyesspor maçının çok kolay geçmeyeceğini biliyoruz"

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Multigroup Alanyaspor'un teknik direktör Hüseyin Kalpar, Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynayacakları maçın kolay geçmeyeceğini söyledi.

Kalpar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedefe ulaşmak için tüm maçlara aynı ciddiyetle hazırlandıklarını, deplasmanlardan da iyi neticeyle dönmeleri gerektiğini kaydetti.

Kayseri Erciyesspor ile cumartesi günü önemli bir maça çıkacaklarını dile getiren Kalpar, "Erciyes toparlanmış, iyi bir takım. Belli bir puanı da yakaladı. Onlar alt sıralardan kurtulmak için mücadele ediyor. Kayseri Erciyesspor maçının çok kolay geçmeyeceğini biliyoruz" dedi.

Kalpar, içeride ve dışarıda maç kaybetmeden yollarına devam etmek istediklerini vurgulayarak, alınan galibiyetler ve oynanan futbol nedeniyle Alanya'da şampiyonluk söylemlerinin artmasının kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

Bir üst lige çıkmayı amaçladıklarını belirten Kalpar, "Şu andaki puanımız ve oynadığımız oyun da bize bunu gösteriyor. Seri yakalarsak o zaman çok daha iyi bir yol çizmiş oluruz. İlk yarıda 5 maç üst üste kazanmıştık. Yine aynı pozisyonu yakalamalıyız" şeklinde konuştu.

Bu arada Multigroup Alanyaspor, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Kalpar yönetiminde gerçekleşen idmana futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman, 5'e 2 pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla tamamlandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :