Multigroup Alanyaspor, kupasını kaldırdı

Multigroup Alanyaspor, kupasını kaldırdı

- Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda yapılan PTT 1. Lig play-off finalinde, Adana Demirspor'a penaltı atışlarında 3-1 üstünlük sağlayarak tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Multigroup Alanyaspor, düzenlenen törenle kupasını aldı


KONYA (AA) - PTT 1. Lig play-off finalinde Adana Demirspor'a penaltı atışlarında 3-1 üstünlük sağlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen son takım olan Multigroup Alanyaspor, düzenlenen törenle kupasını aldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'ndaki finalde normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 sona eren, penaltı atışları sonucu müsabakayı 3-1 kazanan Alanyaspor'da futbolcular büyük sevinç yaşadı. Sevince, yedek kulübesindeki oyuncular ile teknik ve idari ekip de dahil oldu. Multigroup Alanyasporlular saha ortasında sevinç yumağı oluşturdu.

Tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Multigroup Alanyaspor takımı galibiyeti daha sonra taraftarıyla kutladı. Futbolcular ile taraftarlar, karşılıklı tezahürat yaptı.

Saha ortasında kurulan platformda önce karşılaşmayı yöneten hakemler Bülent Yıldırım, Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz'e plaketleri verildi ve madalya seremonisine geçildi.

Sezonu PTT 1. Lig play-off şampiyonu olarak tamamlayan Multigroup Alanyaspor'da teknik ekip ve oyunculara madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Alanyasporlu oyuncular play-off şampiyonluğu kupasını PTT Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat'ın elinden aldı. Oyuncular, daha sonra kupayla sahada sevinç turu attı.


- Finalin en değerlisi Emre Akbaba


PTT 1. Lig play-off finalinin en değerli oyuncusu Emre Akbaba oldu.

Emre Akbaba, karşılaşmayı takip eden basın mensuplarının oylarıyla en değerli oyuncu seçildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :