Muhteşem Eserin İsmini Sen Belirle

Muhteşem Eserin İsmini Sen Belirle

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehre kazandırdığı Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden izler taşıyan muhteşem esere en güzel ismi arıyor

Ödüllü en güzel isim yarışmasının başvuruları 22 Ekim Pazar akşamına kadar www.konya.bel.tr adresi üzerinden iletilecek.

resim56848.jpg

muhtesem-eserin-ismini-sen-belirle-(3).jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehre kazandırdığı Selçuklu ve Osmanlı mimari örneklerini içeren esere en güzel ismi arıyor. 

muhtesem-eserin-ismini-sen-belirle-(4).jpg

muhtesem-eserin-ismini-sen-belirle-(5).jpg

resim546734.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Otogar ve Yeni Büyükşehir Stadyumu bölgesine kazandırılan 110 bin metrekarelik eserde tarihi izler taşıyan birbirinden güzel yapılar, gölet, park ve sosyal alanlar buluyor. 

muhtesem-eserin-ismini-sen-belirle-(7).jpg

muhtesem-eserin-ismini-sen-belirle-(8).jpg

Selçuklu başkenti Konya’ya yakışan bu değerli bir eserin ismini belirlemek için başlatılan ödüllü yarışma 22 Ekim Pazar akşamına kadar devam edecek. www.konya.bel.tr/tarihihisset adresinden başvuruların alınacağı yarışmada ödül 3 bin lira olarak belirlendi. Şehrin tarihi geçmişine ve eserin yapısına uygun olarak seçilen en fazla 3 isimle başvuru yapılabilecek yarışma ile ilgili detaylı bilgiye ve şartnameye internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. 

muhtesem-eserin-ismini-sen-belirle-(9).jpg

resim6547.jpg

muhtesem-eserin-ismini-sen-belirle-(11).jpg

TARİHİ HİSSEDECEKSİNİZ

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan eserde 12 bin 500 metrekare gölet, Osmanlı Sokağı, Boğaz Yalısı, Hasbahçe, Selçuklu Hanı Restoran, kamelyalar ve sosyal donatılar bulunuyor.

muhtesem-eserin-ismini-sen-belirle-(12).jpgmuhtesem-eserin-ismini-sen-belirle-(13).jpg