Muhtarlarla bir araya geldiler

Muhtarlarla bir araya geldiler

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen Muhtarlarla bir araya gelerek Mahalleler ile ilgili istişarelerde bulundular.

Muhtarlarımız bizim hizmet elçilerimizdir diyen Başkan Özgüven: “Mahallelerimizle aramızda köprü konumunda olan Muhtarlarımız çok önemli bir görevi ifa etmektedir. Bu anlamda bizler her fırsatta Muhtarlarımızla bir araya gelip istişarelerde bulunuyoruz. Bizim tek gayemiz şehrimize layıkıyla hizmet etmek bunda da Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın desteği çok önemli. Ereğli’mize hak ettiği hizmetleri kazandırmak adına çok çalışmalıyız. Güçlü olmalıyız, bir ve beraber olmak zorundayız. Hep birlikte tüm dünyaya gücümüzü göstermeliyiz. Bugün Afrin’de yürütülen operasyon askeri gücümüzü ortaya koymaktadır biz de yapacağımız hizmetlerle ülkemize katkı sunarak kahraman askerlerimizin bu vatan uğruna verdiği mücadeleyi destekleyeceğiz. Allah(cc) kahraman askerlerimize güç, kuvvet versin. Bu vesileyle bu vatan uğruna can veren tüm Şehitlerimize Allah(cc)’tan rahmet, ailelerine sabırlar dilerim” dedi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen: “Muhtarlarımızla koordineli olarak çalışıyoruz. Partimizin hizmet politikası içerisinde Muhtarlarımızın yeri ve önemi büyüktür. Hizmet prensibimizi Muhtarlarımızla belirliyoruz. Birlik ve beraberliğimizi sağlayan ve bizi ileriye taşıyacak projelerde halkımızla aramızda köprü oluşturan Muhtarlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

muhtarlarla-bir-araya-geldiler-(2).jpg

muhtarlarla-bir-araya-geldiler-(1).jpg