Muhtarlardan Başkan Gün’e ziyaret

Muhtarlardan Başkan Gün’e ziyaret

Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş ve yönetimindeki muhtarlar, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün’ü ziyaret etti.

Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş ve yönetimindeki muhtarlar, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün’ü ziyaret etti. Ziyaretten sonra Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Dernek Başkanı Ali Ermiş ve yönetimindeki muhtarlara 4.5 yıl süresince yapılan hizmetleri yaptığı sunumla anlattı.

muhtarlardan-baskan-gun’e--(1).jpg

Sunumdan önce konuşan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Meram Belediyesi Meclis üyeliği yaptığımız dönemden itibaren samimiyetimizin olduğu muhtarlarımızla bugün Bozkır’da bir araya geldiğimizden dolayı mutlu oldum. O günkü çalışma azmi ve özveriyle Bozkır’ımızda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu bağlamda Bozkır 4.5 yılda şehirleşme anlamında önemli mesafeler aldı. Bir ilçede ne olması gerekiyorsa burada da o var. Bozkır’da 4.5 yıl önce kısıtlı olan özellikle spor alanlarından sosyal donatı alanlarına ve piknik alanlarına kadar önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Bu yatırımlarımızı gerçekleştirirken desteğini esirgemeyen, hizmetlerin Bozkır’a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

muhtarlardan-baskan-gun’e--(3).jpg

 Bozkır’ın en önemli yatırımlarından bir tanesi olan doğalgazın, bu kış itibariyle belirli bölgelerde kullanılmaya başlanması için yoğun çaba harcadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Gün, “Doğalgazın Bozkır’a kazandırılması, belki de ilçemize kazandırdığımız en önemli yatırımlardan biridir. Doğalgazın ilçemize kazandırılmasının mimarı olan Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız’a ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

muhtarlardan-baskan-gun’e--(5).jpg

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün’ü uzun yıllardır azimli ve özverili çalışmasıyla, muhabbeti ve samimiyetiyle, teşkilatın içinden gelmiş bir arkadaşı olduğunu belirten Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş, burada yapmış olduğu hizmetleri inceleyince Başkanımızın ne kadar azimli ve özverili olduğunu bir kez daha anladıklarını söyledi. 2 yıl önce yapılan davete bugün icabet edebildiklerini söyleyen ve başarılı hizmetlerinin devamını dileyen Başkan Ermiş ve yönetimindeki muhtarlar, daha sonra ilçe merkezini gezdi, akabinde tarihi Zengibar kalesini, Tarihi Hisarlık Camisini ve aygır pınarını gezdi. Haber Merkezi

muhtarlardan-baskan-gun’e--(6).jpg