Muhtarlar Hançerli’yi  ziyaret etti

Muhtarlar Hançerli’yi ziyaret etti

Konya Karatay ve Tüm İlçeler Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Suat Uzun ve yönetimi Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'yi makamında ziyaret etti.

Seçimden sonra ki ilk ziyaretini Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ ye gerçekleştiren Dernek Başkanı Suat Uzun; her daim yanlarında olan ve desteğini esirgemeyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ ye kendisi ve yönetim adına teşekkürlerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hançerli; “Yerel yönetim ve muhtarlar işbirliği ile bütün mahalle, sokak ve caddelerimizin problemlerini çözeceğiz.” dedi. Muhtarların belediye yönetimine katılımını sağladıklarını da ifade eden Başkan Mehmet Hançerli; her ayın ilk haftası gerçekleştirilen mahalle muhtarları toplantısının devam edeceğini ve Karatay'a modern ve çağdaş bir kent kimliği kazandırmak için hep birlikte çalışacaklarını belirtti. Belediyelerin halk ile diyalogunu sağlayan muhtarların, mahallelerinde yaşanan sorunları belediye görevlilerine ileterek çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Hançerli, ilçede yaşanan sorunların giderilmesi noktasında muhtarlarla görüş alışverişinde bulunmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Karatay’da insanların işlerini kolaylaştırdıkça haz aldıklarını belirten Karatay Belediye  Başkanı Mehmet Hançerli, hizmet dönemi içerisinde Karatay’ın gelişmesi ve yenilenmesi adına vermiş oldukları katkılarından dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür etti.