Muhtarlar Günü

Muhtarlar Günü

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla program düzenlendi. Zara Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği (Zara MUHDER) üyeleri Zara Kaymakamı...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Zara Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği (Zara MUHDER) üyeleri Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş ve Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala'yı makamlarında ziyaret ettikten sonra Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Kaymakam Kızılgüneş, törende yaptığı konuşmada, "Muhtarlarımız uzak, yakın tüm yerleşim yerlerinde devletimizin vatandaşa uzanan elidir. Her zaman muhtarlarımızla birlikte görüşmeler yaparak köylerimize, ilçemize hizmet etmekteyiz." dedi.

Belediye Başkanı Pala ise "Muhtarlarımız çok zor şartlarda hizmetler verirken çok şükür son dönemlerde devletimizin yaptığı iyileştirmelerle hak ettikleri yerlere geldiler. Muhtarlar Günü kararı da devletimizin, hükümetimizin muhtarlarımıza verdiği önemi göstermektedir." diye konuştu.

Zara MUHDER Başkanı Zeki Şimşek de bu anlamlı günün görevlerini fedakarca yürüten tüm muhtarlara hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından ilçe protokolü ile muhtarlara plaket ve belge takdimi yapıldı.

Gün dolayısıyla ayrıca muhtarlar onuruna yemek programı düzenlendi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :