Muhtarlar Derneğine ziyaret

Muhtarlar Derneğine ziyaret

AKSARAY (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı...

AKSARAY (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette, muhtarlarla istişarede bulunarak sorunlarını dinleyen milletvekilleri, muhtarlık görevinin önemini belirtti.

Mahalle muhtarlarına belediye hizmetleri hakkında bilgi veren Başkan Yazgı, mahalle yollarının altyapı çalışmalarının tamamlanarak asfaltlandığını söyledi.

Belediye ekiplerinin, eksiklikleri belirlenen bölgelerde çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Yazgı, şunları kaydetti:

"Bu yıl bir önceki yıla göre üç kat asfalt attık. Bir yerde yeni yol açtığımız gibi yol genişletme çalışmamızda sürüyor. Cumhuriyet Mahallesi ve TOKİ bölgesine ve Akin köyüne giden asfaltı tamamladık. Amacımız kış gelmeden önce toparlayabildiğimiz kadar yollarla ilgili altyapıyla ilgili sıkıntıları bitirmek ve gelecek sene de geri kalan kısımları tamamlamak."

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz ise muhtarlarla ortak dertlerinin memleket olduğunu belirtti.

Muhtarların ilettiği taleplerin her zaman takipçisi olacaklarını söyleyen İnceöz, şöyle konuştu:

"Sorumluluklarımız çok büyük. Onun için bize söylediğiniz her sözün çok kıymetli olduğunu vurgulamak istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde yarınlarımızı inşa ettiğimiz bu tarihi dönemlerde duruşunuzdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızla ilgili yaptığımız her bir düzenleme, verilen yetki, demokrasinin kuvvetlenmesi anlamındadır. Aksaray'ın neye ihtiyacı varsa o projelerin takibi noktasında siyasiler olarak sizlerle birlik içerisinde çalışacağız. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ise el birliği içinde eksikliklerin giderilmesi için gayret göstereceklerini vurguladı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, "Aksaray hepimizindir, başka bir Aksaray yok. Yapılan hizmet Allah rızası için Aksaray'a yapılıyor." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :