Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yılı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yılı

Kahramanmaraş'ta 6 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi için Sivas'ta anma yürüyüşü düzenlendi

SİVAS (AA) - Kahramanmaraş'ta 6 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi anısına Sivas'ta yürüyüş yapıldı.

Ellerindeki Türk bayrakları ve çeşitli pankartlarla Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan çok sayıda kişi, sloganlar atarak İstasyon Caddesi'nden Dört İşletme Kavşağı'na kadar yürüdü.

Buradan tekrar kent meydanına gelen grup adına basın açıklaması yapan BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, "Büyük Birlik Partililer her geçen gün özellikle bu davayla ilgili hissiyatını ve hassasiyetini güçlenerek devam ettiriyor. Bu hususa Türk milletinin dikkatini çekmek için eylemler ve programlar yapıyoruz. Bu olay ne kadar karartılmak ve unutturulmak istenirse istensin bu milletin zihninde bu dava vicdani sorumluluk boyutu kazanmıştır ve sonuna kadar devam edecektir. Bir gün Büyük Birlik Partisi, Türk milletinin siyasi idaresine vaziyet edecektir ve o gün sadece bu suikasti yapanların değil, bu suikastin aydınlatılması yönündeki etkisini kullanmayanların da mutlak suretle hesabı sorulacaktır. Alperenler, Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarıyla ilgili bu sevdadan vazgeçmeyecek" diye konuştu.

Alperen Ocakları Sivas Şube Başkanı Halil Kol ise Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından İstiklal Marşı'nı okuyan grup, daha sonra dağıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :