Muhsin Yazıcıoğlu’na Mektup Yazma Yarışması

Muhsin Yazıcıoğlu’na Mektup Yazma Yarışması

Konya Alperen Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, şehadetinin 7. Yılında Muhsin Yazıcıoğlu’na ödüllü mektup yarışması düzenledi.

Konya Alperen Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı,  şehadetinin 7. Yılında, umre ödüllü Muhsin Yazıcıoğlu’na Mektup Yarışması düzenledi.

Merhum BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Mektubum Yüreğimdir” konulu yarışmayla ilgili olarak bir açıklama yapan Konya Alperen Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ömer Karahan, yarışmanın amacını şöyle açıkladı: “Yarışma Merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun aramızdan ayrılış hüznünü yüreklerimizin derinliklerinde ilk günkü sıcaklığı ile yaşarken ona olan vefamızı ortaya koymak, şahadetinin yıldönümünde onu layık olduğu şekilde anmayı amaçlamaktadır. Bu bağlamda merhum liderimizin yaşamı, hizmeti, kişiliği üzerine katılımcıların kendi bakış açılarıyla bir mektup yazmaları ve dilin inceliklerini yansıtan eserler vermeleri istenilmektedir.” Ülke genelindeki tüm resmi ve özel ilköğretim ortaöğretim ve üniversite öğrencileri ile 30 yaşını aşmamış bütün herkesin 1 mektupla katılabileceği yarışmanın katılım koşulları ile şartname vakfın  “www.konyaalperenvakfi.org” adresinden öğrenilebilecek.

UMRE ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Yarışmaya gönderilecek eserler 01.02.2016 tarih saat 17:00 a kadar yarışma sekretaryasına elden veya mektup ya da kargo ve CD olarak “Sahipata Mah. Abdülmümin Sk. Salih Civelek AP. A Blok No:1/8 MERAM /KONYA Tel: 0332 351 82 57” adresine elden de teslim edilebilecek.  Birinci gelen yarışmacıya  Umre Ödülü, ikinci olan yarışmacıya, Diz Üstü Bilgisayar ve üçüncü yarışmacıya da Tablet Bilgisayar hediye edilecek. Mansiyon alanlara çeyrek altın verilirken özel ödüller de verilecek.

Yarışmanın Seçici Kurul Üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor: Prof. Dr. Mehmet Akgül,

Doç. Dr. Mustafa Yıldız, Yard. Doç. Dr. Rıdvan Öztürk, Musa Avcı (Edebiyat Öğretmeni) ve İbrahim ŞAŞMA (Şair- Yazar).