Muhasebe günü geldi, çattı! Erdoğan, Kızılcahamam’da kurmayları ile toplanıyor

Muhasebe günü geldi, çattı! Erdoğan, Kızılcahamam’da kurmayları ile toplanıyor

AK Parti'de seçim muhasebesi için kritik günler geldi çattı! AK Parti, 26-27-28 Nisan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, Kızılcahamam’da toplanıyor. Toplantıda partinin geleceğini şekillendirecek önemli kararlar alınması bekleniyor...

Adalet ve Kalkınma Partisi, 26-27-28 Nisan'da gerçekleştirilecek olan 28'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Kızılcahamam’da toplanacak.

AK Parti seçimden sonra ilk Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantı sürerken parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim sonuçlarına yönelik yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonucundan mesaj alınsın talimatı verdi" ifadelerini kullandı.

Çelik ayrıca, AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın 26-27-28 Nisan’da Kızılcahamam’da gerçekleştirileceğini bildirdi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile gerçekleşecek olan 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın ilçemizde yapılacak olmasından büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Etiketler :